top of page
Visjon.png

Våre tjenester

Vår ambisjon

er å være et fullverdig sykehustilbud for kjæledyr, med kompetanse til å hjelpe med både akuttmedisinske, indremedisinske og kirurgiske problemer når enn de måtte oppstå. Vi skal levere høy kvalitet og god hjelp tilpasset den enkeltes behov og muligheter. 

Forebygge

Et langt liv med god livskvalitet forutsetter riktig oppfølging fra alle; eier, familie og veterinær. Å unngå helseproblemer er alltid bedre enn å måtte behandle dem!

Diagnostisere

Når noe liksom ikke helt stemmer, eller kanskje åpenbart er feil, da tar vi i bruk all vår kunnskap og våre hjelpemidler for å finne ut hva som er galt.

Behandle

Det kan være små ting, eller store ting. Både medisinske og kirurgiske
problemer behandles
daglig
av våre veterinærer og dyrepleiere.

Indremedisin

Sykdom kan arte ser så ulikt, og innen indremedisin dreier oppgaven seg ofte om å drive detektivarbeid for å finne riktig diagnose.

Les mer >>
Kirurgi

Vi har utstrakt kirurgisk kompetanse innen både bløtvevskirurgi, endoskopiassistert kirurgi og ortopedisk kirurgi. Her møter du et meget faglig sterkt kirurgisk team som brenner for faget sitt. 

Les mer >>
Butikk

Vi sørger for riktig ernæring individuelt tilpasset våre pasienter, samt gode pleieprodukter.

Priser

En oversikt over
våre vanligste priser og info om prisforespørsler og forsikring.

Dermatologi

Allergi, atopi og andre hudlidelser er omfattende utredninger som krever erfaring. Ofte er det et problem en aldri helt blir kvitt, men som det handler om å holde i sjakk og å leve med. 

Billeddiagnostikk

Røntgen- og ultralydundersøkelser

Endoskopi

CT og MR undersøkelser

Tannbehandling

Tannhelse er kanskje det enkeltområdet innen dyrehelse hvor vi oftest ser sykdom. Bare tenk deg hvordan tennene dine hadde vært om du ikke pusset? 

bottom of page