top of page
DYRLEGEVAKT.png

Vi vet at behovet for dyrlegehjelp ikke bare oppstår på vanlige hverdager. Sykdom, skade eller ulykker skjer ofte på kveld, natt eller helg. Derfor er vi på plass også utenom vanlig åpningstid. 

Per i dag er vi ikke mange nok hos oss til å ha vaktberedskap hver dag hele året alene. Derfor har vi et samarbeid med gode kollegaer i vaktfelleskapet som heter Smådyrvakt i Trøndelag. Sånn kan vi tilby dyrlegevakt / akutthjelp 24/7 hele året.

Hvordan?
Du ringer vårt vanlige telefonnummer 72 87 10 01 for å få snakke med vakthavende veterinær. Vi er klare til å hjelpe!

MelhusDyreklinikk_0621_ByAadde_2I2A7797w.jpg

Hvem møter du på vakt?
Når du kommer til oss på vaktbesøk er det de samme ansiktene du møter som alle de andre dagene. Det vil si godt kvalifiserte veterinærer med kunnskap og erfaring med akuttmedisin.
Vi er alltid minst to veterinærer tilgjengelig på vakt, og vi sørger for alltid å ha både kirurgisk, indremedisinsk og anestesi kompetanse på plass. 

Det er mulighet for oppstalling/hospitalisering av pasienter hele døgnet hos oss, med intensiv behandling og overvåkning. Det er aktuelt for mange akuttpasienter.

Når må du oppsøke dyrlegevakt?

All akutt oppstått sykdom eller skade, eller tilfeller som har vart en stund men som plutselig har endret seg eller blitt verre, bør oppsøke dyrlegevakt. 

Hva hvis det ikke er fullt så akutt? 

Gjelder det mindre akutte henvendelser kan du også utenom åpningstid bestille time hos oss direkte på nett her eller sende oss en epost på post@melhusdyreklinikk.no . Men ring gjerne om du er i tvil om hvor mye det haster, så kan vi hjelpe med en vurdering i hvert enkelt tilfelle.

 

Bruk PetsApp
Mindre akutte henvendelser på vakt kan også sendes på vår egen PetsApp. Der kan du sende spørsmål i chatten, inkludert bilder og video.  

Avtale

Husk at du må ringe oss og gjøre en avtale før du kommer på vakt. 

Hvilke dyr kan komme på vakt? 

Vi tar i mot alle vanlige kjæledyr. Gjelder det produksjonsdyr eller hest er det egne vakter for disse. 

Vakttillegg

Vær oppmerksom på at det på dyrlegevakten utenom vanlig åpningstid (kveld, natt, helg og helligdager) tilkommer vakttillegg utover vanlige takster. Dersom dyret ditt er forsikret dekker forsikringen dette, du får de nødvendige dokumentene hos oss. Har du forsikring er det mange selskap som tilbyr direkteoppgjør, men da må du ha forsikringsnummeret ditt med til timen. 

Om du har vært i kontakt med dyrlegevakten og fått akuttime vil du bli fakturert for oppmøte og beredskap om du ikke dukker opp, samt for ventetid om du ikke møter til avtalt tid. 

Vaktsamarbeidet

Smådyrvakt i Trøndelag er et samarbeid mellom Melhus Dyreklinikk og Anicura Stjørdal Dyresykehus. Vi deler hverdagene, helgene og helligdagene mellom oss. Anicura Stjørdal Dyresykehus har vakt mandag og tirsdag, Melhus Dyreklinikk har vakt onsdag og torsdag. Helger og helligdager rullerer. 

10450132_1518504898373362_10569374945207
bottom of page