top of page

Nye Melhus Dyreklinikk

Sidne 1993 har Melhus Dyreklinikk ytt helsehjelp til kjæledyr i Melhus og omegn. I november 2023 flyttet vi inn i vårt Prosjekt Drømmeklinikken; splitter nytt dyresykehus i sentrum av Melhus. Dette har vært i planene lenge, men det å endelig få realisere det er en stor opplevelse.

Vi har bygget verdens flotteste dyresykehus, og gleder oss til å ønske deg velkommen hit. Det finnes ingen andre familieeide dyresykehus av dette kaliberet i Norge, kanskje ikke heller i verden, siden dyreklinikker overalt kjøpes opp av store internasjonale kjeder.

Vi er stolte av å eie og å jobbe her. Vi håper du er blir like begeistret som oss!

346148766_1897578143953036_3322959263921132973_n.jpg

Resepsjon og ventesoner

Vi vet at det å komme til dyrlegen kan være stressende for både dyr og eier. Men vi har forsøkt å tenke på mange små og store ting for å gjøre dette så skånsomt som mulig for alle parter.
Vi har adskilte ventesoner for hund og katt; Hundehjørnet og Kattehjørnet.
Vi har bygd klinikken slik at hunder og katter aldri krysser hverandre i klinikken med egen Hundegang og egen Kattegang. Og vi har egen bakdør om venterommet er krise for din hund eller du føler for en egen, skjermet utgang etter besøket hos oss. 
Vi har deilige rom som er tilpasset hunder og katter, slik at de ikke trenger å bytte på rom. 
Og vi har egen lounge i andre etasje hvor du kan vente på hunden eller katten din mens den er inne i sykehuset. Her kan du lese avisen, følge med på nyhetene, jobbe på laptopen eller drikke en kopp kaffe. Du kan også følge med på livet inne i klinikken, fordi vi igjennom svære glassvegger har sørget for at du kan se direkte inn i hjertet av dyresykehuset og kan følge vår omsorg for pasientene våre. Dette finner du ingen andre steder i verden, og vi håper det gir 
deg et interessant innblikk og en ekstra trygghet når du har din beste venn hos oss. 

Konsultasjonsrom

Hvordan blir et rom til et katterom og et rom til et hunderom? Vi har tenkt mye på utformingen av konsultajsonsrommene våre slik at de er tilpasset brukerne de skal ha. Derfor har katterommene undersøkelsebenk i vinduet, fordi katter elsker å sitte i vinduet og se ut. 

Det fremste rommet i hundegangen er rehab rommet, hvor rehabilitering blant annet i vanntredemølle vil være tilgjengelig. Og her er det også stor glassvegg for både innsyn og utsyn. 
Skulle det være siste besøk så har vi Stua hvor vi både har egen utgang bak og sofabenk og gulvmatter for en rolig og verdig avskjed. 

kt.png
346149761_1294372808181833_6850403371634520924_n.jpg

Laboratorium

Et stort dyresykehus har eget laboratorium, men har du noen gang sett et laboratorium med 6 m høye vinduer? Laboratoriet vårt er utstyrt med full intern lab og vi som jobber der kan nyte dagslys i fulle to etasjer i et fantastisk rom du også har oversikt over fra Loungen vår oppe. 

Behandlingsrom

Midt inne i bygningen vår ligger hjertet i dyresykehuset. Dette er huben hvor alle innepasienter er innom. Her tas blodprøver, gjøres undersøkelser, forberedes anestesi osv. Etter forberedelsen her blir pasienten tatt med til riktig avdeling for videre underøskelser og behandling, f eks røntgen eller kirurgi eller tannrens. Her yrer det av liv, og du kan følge med fra Loungen i andre etasje.  

preop.png

Utstyr

Vi innrømmer det gjerne - vi er glade i maskiner og utstyr av beste sort som kan hjelpe oss i diagnostikk og behandling til det beste for pasientene våre. 

LABORATORIE

Full Idexx intern lab
Idexx ekstern lab

Mikroskopi

Dyrkning

ACP

BILLED-DIAGNOSTIKK

Sedecal røntgen

Agfa DR system

GE Vivid ultralyd med ekko, abdomen og linære prober til små og store pasienter

GE Revolution CT

TANN-BEHANDLING

Heka tannunit

Midmark Progeny tannrøntgen

DR 

ENDOSKOPI

Full endoskopi rack fra Karl Storz med fleksible skop (gastro, colo, broncho) og rigide skop (artroskopi, laparoskopi, thoracoskopi, uroskopi) samt laser for litotripsi og rubina NIR/ICG.

KIRURGI

Bløtvev og ortopdi

Ligasure

Diatermi

Ortopedisk utstyr fra Intrauma og Synthes inkl TPLO

bottom of page