Veterinær søkes til sommervikariat!

January 11, 2020

Vi er på utkikk etter veterinær til sommervikariat sommeren 2020. 

 

Vi søker veterinær til sommervikariat sommeren 2020, i perioden mai-august.

Sommeren 2020 trenger vi flere hender ombord, og vi har derfor lyst til å bli kjent med akkurat deg for engasjement i sommervikariat. Det aktuelle tidsrom er mai-august 2020, med noe fleksibilitet i begge ender.

Du kommer til å jobbe sammen med oss igjennom sommeren, og vil ha gode kollegaer på plass, men du må gjerne ha noe arbeidserfaring fra dyreklinikk

Melhus Dyreklinikk er en etablert, uavhengig smådyrklinikk som ligger i sentrum av Melhus. Her lever vi landlig, men med kort vei til Trondheim by og alle fasiliteter. Klinikken nås lett med både buss og tog. 

 

Vi tar imot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter. Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid med døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge.

 

Vi ønsker at våre kunder skal komme til nettopp oss fordi vi er en klinikk det er trygt og hyggelig å komme til, hvor man alltid får hjelp. Vi håper at du har lyst til å være en del av den opplevelsen.

 

Hos oss får du arbeide i klinikken tilpasset din interesse og kunnskap. Vi tilbyr 100% stilling i sommervikariat, med gode utviklingsmuligheter i trygge omgivelser. 

 

Er du nysgjerrig kan du bli enda bedre kjent med oss på våre nettsider www.melhusdyreklinikk.no og i sosiale media.

Spørsmål rettes til kontaktperson Anna N Rathe på epost eller tlf 93655561.

 

Søknad med CV, attester og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no innen 15. februar. Søknader vurderes fortløpende.

 

Melhus Dyreklinikk AS
Kuhaugen 4, 7224 Melhus
Tlf: 72871001

Les mer her: Jobb hos oss!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts