Kom jobb med oss

MD_Logo_bilde_bakgrunn.jpg

Er du nysgjerrig på å skifte beite?
Vi har nye muligheter hos oss:  

TANNDYRLEGE     og     VETERINÆR i POLIKLINIKK 

VisjonMDK.png
HashtagMDK.png

Vi ønsker at pasientene skal velge nettopp oss fordi vi er et sted det er hyggelig og trygt å komme til, hvor man trives og alltid får hjelp. Vi er en godt jordet gjeng, løsningsorienterte og hjelpsomme. Vi håper at du har lyst til å bli en del av vår hverdag, og vi er spente på å høre fra deg!

Hvem er du?
¤ Du er et faglig nysgjerrig medmenneske som er glad i jobben din.
¤ Du liker det å jobbe med mennesker like godt som det å jobbe med dyr, og du er opptatt av å skape gode opplevelser og å danne gode relasjoner både med kollegaer og kunder.
¤ Du er opptatt av og dyktig på kommunikasjon med pasientene og deres nærmeste, i både håndtering, diagnostikk, behandling, rådgiving og salgssituasjoner.

¤ Du søker en innholdsrik, utfordrende og utviklende hverdag.

¤ Du kan arbeide selvstendig og er initiativrik.
¤ Du snakker og skriver norsk og engelsk flytende og godt. 

Er du vår nye tanndyrlege?

Sykdom i tenner og munnhule er vel kanskje det eneste helseproblemet som uten unntak rammer absolutt alle pasientene våre!?!

Dermed sier det seg selv at tannhelse er blant våre viktigste arbeidsområder for friskere dyr, og hos oss snakker vi om plakk, tannstein og tannpuss hele dagen. Årlig tannbehandling for alle er en del av vår anbefaling for rutinemessig forebyggende helsearbeid. Du kan lese mer om vårt tanntilbud på www.melhusdyreklinikk.no/tanndyrlegen

 
SunnMunn_edi.png

For å lede vår satsning videre ser vi etter en dedikert tanndyrlege, en veterinær med lidenskap for tenner og tannhelse som kan være klinikkens tannansvarlige.

Ledig stilling
Veterinær Tannansvarlig
¤ Du er veterinær med norsk lisens. 
¤ Du har kunnskap om, erfaring med og videreutdanning innen odontologi, endodonti, periodonti, anestesi og analgesi på hund, katt og gjerne kaniner/gnagere.  
¤ Du har klare tanker om viktigheten av god tannhelse og god tannbehandling.
¤ Du ønsker å bidra til videreutvikling av vårt tannbehandlingstilbud. 
¤ Du er motivert for å være en del av vårt dyktige tannteam som samarbeider godt med hverandre og med kundene.

¤ Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon

Stillingen er 100% med tiltredelse i 2022. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

 

Stillingen er delt mellom poliklinikk og kirurgi, med i hovedsak men ikke utelukkende tannpasienter. Du vil også være en del av vår vaktberedskap.   

Utviklingsmuligheter for veterinær i poliklinikk

Siden våre pasienter ikke kan kommunisere med oss direkte er den generelle helseundersøkelsen grunnlaget for alt arbeidet vi gjør. Som veterinær i poliklinikk er det du som er den viktigste brikken for at pasientene får den hjelpen de trenger. 

 

Ledig stilling
Veterinær i poliklinikk
¤ Du er veterinær med norsk lisens.
¤ Du elsker å møte nye og kjente mennesker og dyr for å høre hvordan de har det og hvordan du kan hjelpe dem.
¤ Du setter pris på en god helseundersøkelse og en god journal.
¤ Du liker å jobbe med forebyggende helsearbeid og kunnskapsformidling. 
¤ Du trives med å jobbe sammen med andre for å gi det beste tilpassede helsetilbudet til hver eneste pasient.

¤ Du har erfaring med å jobbe i klinikk i en eller annen form, det være seg som student eller veterinær.
¤ Du er motivert for å være en del av vårt dyktige team som sammen utvikler nye Melhus Dyreklinikk båd ei form og innhold.

Vi jobber tett sammen om pasientene og her er det kort vei fra undersøkelse til behandling. 

Stillingen er 100% med tiltredelse i 2022. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

 

Stillingen  er hovedsakelig i poliklinikk med støtte og oppfordring til fordypning innen et eller flere fagfelt. Du vil også bli en del av vår vaktberedskap.   

Dersom du er nysgjerrig på oss og kanskje ikke føler at noen av de utlyste stillingene passer deg helt? Vi tenker langsiktig og blir kjempeglade om du sender oss en epost på anna@melhusdyreklinikk.no og sier hei! 

Dette er oss

​Melhus Dyreklinikk er en spennende, uavhengig smådyrklinikk som ligger i utkanten av Trondheim, midt i et Melhus sentrum i rivende utvikling. Her er et godt sted å leve, med et bredt tilbud til både store og små på to og fire bein. I nærområdet er det et aktivt miljø både for trening av hund, hest og menneske. Vi har kort vei til sentrum av Norges beste by Trondheim, og til fjorden, skogen og fjellet. Vi lever landlig, men med alle byens fasiliteter et steinkast unna.

Vi tar imot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter. Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid med døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge. 

Vi har de siste to årene jobbet med modige planer om nye lokaler i Melhus, og nå er vi endelig i gang med å bygge Norges flotteste dyresykehus! Der får vi 1400 splitter nye kvadratmeter å boltre oss på, designet i detalj for å skape den beste hverdagen for oss alle. Vi gleder oss voldsomt til å åpne dørene!

Dagens klinikk er allerede godt utrustet med det meste av det vi ønsker oss av diagnostiske og terapeutiske hjelpemidler; laboratorium, direkte digitalt røntgen og tannrøntgen, laser, ultralyd med ekko, endoskopienhet med fleksible og rigide skop, tannenhet, osv.. Morgendagens dyresykehus vil være fullspekket.

Vi må jo innrømme at det er ganske så trangt om plassen her vi er nå. Det løser vi med godt samspill og logistiske genistreker hver eneste dag. Det er litt stress noen ganger, men vi fikser det med godt samarbeid og ler litt av det sammen når stormen legger seg. Også gleder vi oss veldig til å flytte, men det er ikke før i 2023 så vi smører oss med tålmodighet. 

​Hos oss vil du vil du få varierte arbeidsoppgaver og selvstendig ansvar. Er du relativt fersk får du ekstra oppfølging. Er du spesialist eller har ambisjoner om å bli det dyrker vi det. Vi lover et fint arbeidsmiljø med lave skuldre og høyt under taket. Her møter du mennesker med ulik kompetanse hvor målet er å utfylle hverandre. Vi storkoser oss med faget vårt.

Vi tilbyr gode betingelser, nå og i fremtiden, hva gjelder lønn, pensjon, arbeidstid/ferie/fritid, fleksibilitet, etterutdanning og tilrettelegging. Våre ansatte er vår største ressurs.

Dyrepleierstudent på utkikk etter praksisplass?

Dersom du er dyrepleierstudent og trenger praksisplass er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad!

Vi har i flere år hatt gleden av å være praksisplass for studenter under dyrepleierstudiet, både i fra Nord Universitet og fra Kolding. Praksiselevene deltar under veiledning i våre daglige rutiner. 

Søknadsinfo

  • Facebook
  • Instagram

Ler mer
Er du nysgjerrig kan du bli enda bedre kjent med oss her på våre nettsider og i sosiale media.
I tillegg ligger link til oss som jobber her og til klinikk-info nederst på denne siden. 

​Spørsmål om stillingene og fremtiden rettes til kontaktperson Anna N Rathe på epost anna@melhusdyreklinikk.no .


Søknad
Søknad med motivasjonsbrev, CV, attester og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no . Merkes i emnefelt med «Søknad Stilling Navnet Ditt». Søknader vurderes fortløpende.

Finn ut mer om klinikken og oss som jobber her

Menneskene        Klinikken   

MelhusDyreklinikk_0621_ByAadde_2I2A7804w_edited.jpg
MelhusDyreklinikk_eksterior02w_edited.jp