top of page

Kom jobb med oss

DD.png

6. november åpner vi dørene til vårt Prosjekt Drømmeklinikken, vårt splitter nye dyresykehus i Melhus. Vi har mye å gjøre her vi er i dag, vi har faglige og sosiale ambisjoner for fremtiden, og vi forventer en betydelig utvikling av vår store, lille dyreklinikk i tiden som kommer. 

Så nå trenger vi påfyll av flotte folk med kraft og kunnskap til å være med å dytte, hale, dra og sparke oss videre!  

Er du nysgjerrig på å skifte beite?
Vi kommer til å få MASSE spennende
 muligheter hos oss!
 

Over de neste månedene og årene skal vi bygge stein for stein på vårt prosjekt, først nå bokstavelig talt på byggeplassen og så innenfor et unikt rammeverk av verdier og ambisjoner.  

 

Vi bygger verdens flotteste dyresykehus! Vi innreder det med alt vi drømmer om av fasiliteter. Og vi fyller det med mennesker som vil være med på prosjektet vårt. 

Og hvis du kjenner deg igjen i det vi står for har vi kjempelyst til å høre fra deg!
Om du bare er begynnende nysgjerrig eller allerede har tenkt tanken; ta kontakt med oss. Vi starter med en uforpliktende prat og så finner vi ut av hverandre. 

Dersom du er nysgjerrig på oss men kanskje ikke føler at noen av de nevnte rollene passer deg helt? Vi tenker langsiktig og blir kjempeglade om du tar kontakt likevel og sier hei. Kanskje er det egentlig deg vi leter etter likevel.   

Visjon.png
Verdier.png

Vi ønsker at pasientene skal velge nettopp oss fordi vi er et sted det er hyggelig å komme til, hvor man trives, blir sett og får hjelp. Vi er en godt jordet gjeng, løsningsorienterte og hjelpsomme, og med ambisjoner for fremtiden.
Vi håper at du har lyst til å bli en del av vår hverdag, og vi er spente på å høre fra deg!

Hvem er du?
¤ Du er et faglig nysgjerrig medmenneske som er glad i yrket ditt.
¤ Du liker det å jobbe med mennesker like godt som det å jobbe med dyr, og du er opptatt av å skape gode opplevelser og å danne gode relasjoner både med kollegaer og kunder.
¤ Du er opptatt av og dyktig på kommunikasjon med pasientene og deres nærmeste, både i håndtering, diagnostikk, behandling, rådgiving og salgssituasjoner.

¤ Du søker en innholdsrik, utfordrende og utviklende hverdag og har lyst til å bidra.


¤ Du snakker og skriver norsk og engelsk flytende og godt. 

Ledig stilling:

Er du vår nye tanndyrlege?

Sykdom i tenner og munnhule er vel kanskje det eneste helseproblemet som uten unntak rammer absolutt alle pasientene våre!?!

Dermed sier det seg selv at tannhelse er blant våre viktigste satsingsområder for friskere dyr, og hos oss snakker vi om plakk, tannstein og tannpuss hele dagen. Årlig tannbehandling for alle er en del av vår anbefaling for rutinemessig

forebyggende helsearbeid. Du kan lese mer om vårt tanntilbud på www.melhusdyreklinikk.no/tanndyrlegen

SunnMunn_edi.png

For å lede vår satsning videre ser vi etter en dedikert tanndyrlege, en veterinær med lidenskap for tenner og tannhelse som kan være klinikkens tannansvarlige.

Veterinær Tannansvarlig
¤ Du er veterinær med norsk lisens. 
¤ Du har kunnskap om, erfaring med og videreutdanning innen odontologi, endodonti, periodonti, anestesi og analgesi på hund, katt og gjerne kaniner/gnagere.  
¤ Du har klare tanker om viktigheten av god tannhelse og god tannbehandling.
¤ Du ønsker å bidra til videreutvikling av vårt tannbehandlingstilbud. 
¤ Du er motivert for å være en del av vårt dyktige tannteam som samarbeider godt med hverandre og med kundene.

¤ Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon

Stillingen er 100%. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

Stillingen er delt mellom poliklinikk og tannkirurgi, med i hovedsak men ikke utelukkende tannpasienter. Du vil også være en del av vår vaktberedskap.

Ledig stilling:

Indremedisiner

Siden våre pasienter ikke kan kommunisere med oss direkte er den generelle helseundersøkelsen grunnlaget for alt arbeidet vi gjør. Som veterinær i poliklinikk er det du som er den viktigste brikken for at pasientene får den hjelpen de trenger. 

Veterinær i poliklinikk
¤ Du er veterinær med norsk lisens.

¤ Du har utstrakt videreutdanning innen indremedisin. 
¤ Du elsker å møte nye og kjente mennesker og dyr for å høre hvordan de har det og hvordan du kan hjelpe dem.
¤ Du setter pris på en god helseundersøkelse og en god journal.
¤ Du liker å jobbe med forebyggende helsearbeid og kunnskapsformidling. 
¤ Du trives med å jobbe sammen med andre for å gi det beste tilpassede helsetilbudet til hver eneste pasient.

¤ Du har erfaring med å jobbe i klinikk.
¤ Du er motivert for å være en del av vårt dyktige team som sammen utvikler nye Melhus Dyreklinikk både i form og innhold.

Vi jobber tett sammen om pasientene og her er det kort vei fra undersøkelse til behandling. 

Stillingen er 100%. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

Stillingen er for deg som har erfaring og kompetanse innen indremedisin med fokus på utredning av akutt og kronisk syke pasienter. Du vil også bli en del av vår vaktberedskap.

Ledig stilling:

Dyrepleier med anestesierfaring

Svært mange av våre pasienter får også oppfølging av dyrepleier, og arbeidet med å tilrettelegge for en best og tryggest mulig anestesi er en viktig del av dette. Vi er på utkikk etter noen som synes anestesi og analgesi er givende og spennende. 

Dyrepleier
¤ Du er autorisert dyrepleier med norsk lisens.

¤ Du har videreutdanning innen anestesi og/eller tannbehandling.
¤ Du har stor omsorg for pasientene og er opptatt av å tilby dem et godt opphold på klinikken.

¤ Du elsker å bli kjent med en ny pasient for å finne ut hvordan vi kan hjelpe. 
¤ Du er nøye, ryddig, effektiv og punktlig. 
¤ Du trives med å jobbe sammen med andre for å gi det beste tilpassede helsetilbudet til hver eneste pasient.

¤ Du har erfaring med å jobbe i klinikk.
¤ Du er motivert for en hverdag hvor dyrepleier er en like viktig brikke i pasientoppfølgingen som alle andre. 
 

Stillingen er 100%. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

Stillingen er generell dyrepleie under oppfølging og behandling av både dagpasienter og inneliggende med hovedvekt på forberedelse for, overvåkning under og oppfølging etter anestesi. Du vil også bli en del av vår vaktberedskap.

Ledig stilling:

Resepsjonist med hospitality i blodet 

Å overgå noens forventninger til et dyrlegebesøk handler om alle kontaktpunkter, også på veien til og fra selve timen. Og den som tar i mot på telefonen og i resepsjonen er den viktigste av alle. Da må du elske å gjøre dagen hakket bedre for alle som kommer. 

Resepsjonist
¤ Du har utdanning og erfaring innen personlig service.
¤ Du er glad i å jobbe med og snakke med mennesker
for å finne ut hvordan vi kan hjelpe. 
¤ Du sjonglerer gjerne flere oppgaver på en gang og liker å holde i trådene når det koker litt. 
¤ Du trives med å holde system og orden i papirer og butikk.

¤ Du har erfaring med å jobbe i kundemottak, hotell, resepsjon, restaurant eller annen kundeopplevelsesfokusert virksomhet.
¤ Du er motivert for en hverdag hvor du skal lære litt om dyrehelse og være en like viktig brikke i pasientoppfølgingen som alle andre. 
 

Stillingen er 100%. Både stillingsandel og oppstart kan være fleksibelt etter avtale.

Stillingen innebærer resepsjons-, butikk og telefonjobb med kundekontakt med dyr og mennesker i front i klinikken.

Dette er oss

​Melhus Dyreklinikk er en spennende, uavhengig og familieeid smådyrklinikk som ligger i utkanten av Trondheim, midt i et Melhus sentrum i rivende utvikling. Her er et godt sted å leve, med et bredt tilbud til både store og små på to og fire bein. I nærområdet er det et aktivt miljø både for trening av hund, hest og menneske. Vi har kort vei til sentrum av Norges beste by Trondheim, og til fjorden, skogen og fjellet. Vi lever landlig, men med alle byens fasiliteter et steinkast unna.

Vi tar imot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter. Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid med døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge. 

Vi har de siste årene jobbet med modige planer om nye lokaler i Melhus, og nå er vi endelig snart ferdige med å bygge Norges flotteste dyresykehus! Der får vi 1650 splitter nye kvadratmeter å boltre oss på, designet i detalj for å skape den beste hverdagen for oss alle. Vi gleder oss voldsomt til å åpne dørene!

Dagens klinikk er allerede godt utrustet med mye av det vi ønsker oss av diagnostiske og terapeutiske hjelpemidler; laboratorium, direkte digitalt røntgen og tannrøntgen, laser, litotripsi, ultralyd med ekko, endoskopienhet med fleksible og rigide skop, tannenhet, osv.. Morgendagens dyresykehus vil være fullspekket.

Vi må jo innrømme at det er ganske så trangt om plassen her vi er nå. Det løser vi med godt samspill og logistiske genistreker hver eneste dag. Det er litt stress noen ganger, men vi fikser det med godt samarbeid og ler litt av det sammen når stormen legger seg. Også gleder vi oss veldig til å flytte, men det er ikke før i november så vi smører oss med tålmodighet. 

​Hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver og selvstendig ansvar. Er du relativt fersk får du ekstra oppfølging. Er du spesialist eller har ambisjoner om å bli det dyrker vi det. Vi lover et fint arbeidsmiljø med lave skuldre og høyt under taket. Her møter du mennesker med ulik kompetanse hvor målet er å utfylle hverandre. Vi storkoser oss med faget vårt. Og vi stortrives sammen!

Vi tilbyr gode betingelser, nå og i fremtiden, hva gjelder lønn, pensjon, arbeidstid/ferie/fritid, fleksibilitet, etterutdanning og tilrettelegging. Våre ansatte er vår største ressurs.

Dyrepleierstudent på utkikk etter praksisplass?

Dersom du er dyrepleierstudent og trenger praksisplass er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad!

Vi har i flere år hatt gleden av å være praksisplass for studenter under dyrepleierstudiet, både i fra Nord Universitet og fra Kolding. Praksiselevene deltar under veiledning i våre daglige rutiner. 

Søknadsinfo

  • Facebook
  • Instagram

Ler mer
Er du nysgjerrig kan du bli enda bedre kjent med oss her på våre nettsider og i sosiale media.
I tillegg ligger link til oss som jobber her og til klinikk-info nederst på denne siden. 

​Spørsmål om stillingene og fremtiden rettes til kontaktperson Anna N Rathe på epost anna@melhusdyreklinikk.no .


Søknad
Søknad med motivasjonsbrev, CV, attester og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no . Merkes i emnefelt med «Søknad Stilling Navnet Ditt». Søknader vurderes fortløpende.

Finn ut mer om klinikken og oss som jobber her

Menneskene            Klinikken            Nye Melhus Dyreklinikk  

MelhusDyreklinikk_0621_ByAadde_2I2A7804w_edited.jpg
MelhusDyreklinikk_eksterior02w_edited.jp
Melhus dyreklinikk_Perspektiv Prosjekt Drømmeklinikken.jpg
bottom of page