top of page

Valpevaksiner


De helt unge små trenger beskyttelse, særlig fordi immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet enda men også fordi de er nye i verden og ikke har trent opp immunforsvaret sitt. Dessuten finnes det mange smittsomme sykdommer som vi har gode, sikre, effektive vaksiner mot og som kan spare hundene våre for alvorlig sykdom.


Alle valper anbefales å vaksineres ved 8, 12 og 16 ukers alder. Deretter ved 1 års alder og årlig resten av livet.


Samtidig med vaksinene får hundene alltid en helsekontroll. Hos de yngste er det veldig viktig for å oppdage medfødte problemer. Hos de voksne fokuserer vi på å følge at de holder seg friske og å oppdage eventuelle problemer tidlig.


Basisvaksinene hos hund beskytter mot parvo, leverbetennelse, valpesyke og kennelhoste. Dersom man reiser utenlands er det også andre vaksiner som er aktuelle, slik som vaksine mot rabies og leptospirose.


Vi hjelper gjerne med å legge en god plan for vaksinebeskyttelse hos din valp. Om dere vaksineres hos oss følger vi automatisk opp med årlige påminnelser, samt at vi passer på hvilke vaksiner dere trenger til enhver tid (vi vaksinerer nemlig ikke mot det samme hvert år).


Time til vaksine kan bestilles på www.melhusdyreklinikk.no/bestill-time

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page