top of page

JAKTKAMPANJE: 2 for 1


Høst = Jakt for mange av våre pasienter. Og for mange betyr det økt belastning på bevegelsessystemet. Da er det viktig å forebygge!


Det er tre ting som er viktig med fôring av jakthund.

1) Riktig næringsinnhold

2) Nok energi til riktig tid

3) Forebygge skader


Det første punktet handler om å gi et godt balansert fullfôr gjennom hele året slik at kroppen får de næringsstoffene den trenger både for aktivitet og hvile.


Punkt nummer to handler om å tilpasse energitilgangen til aktivitetsnivået. De fleste jakthunder er heldigvis aktive hele året, og trenger derfor litt mer energi enn en hund i mindre aktivitet. Likevel kan det være noen dager i den tøffeste jakta at det er vanskelig å få i hunden nok mat rett og slett.


Skader er alle aktive jakthunders mareritt; å måtte stå over jaktsesongen er alltid kjedelig. Men jakt er også høytid for nettopp skader, enten det er sårskader eller muskel, ledd og skjelettskader. Dette forebygges ved å sørge for jevn aktivitet hele året, samt ganske enkelt riktig fôring.


Hill's j/d er et supert fôr for bevegelsessystemet for jakthunder. Det forebygger både stivhet og halthet, og det er et godt oppbygd fullfôr med alle nødvendige næringsstoffer til en sunn topptrent kropp.


Vi anbefaler alle jakthunder å spise j/d året rundt. Den finnes i en energirik og en litt magrere variant for de som trenger å passe vekta utenom sesong.


NB for noen jakthunder er j/d alene litt for magert til å holde de største aktivitetstoppene. Da anbefaler vi at man gir tillegg av f.eks. Specific Lunch (energirik boksmat som er perfekt å ha med på tur) eller blander med Hill's i/d Sensitiv tørrfôr (et energirikt fullfôr med topp næringsinnhold til de tøffeste dagene).


I september har vi 2 for 1 tilbud på Hill's j/d, løp og kjøp!


Skitt jakt!תגובות


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page