top of page

Forskning: Halthet hos hundEn gruppe spesielt utvalgte dyreklinikker i Norge og England deltar nå i et forskningsprosjekt rundt halthet og artrose hos hund. Det gjøres en studie hvor vi følger hunder med problemer relatert til bevegelsessystemet over en periode på et år. Etter at dere har vært hos oss for diagnostikk og oppstart behandlingsplan er alt du trenger å gjøre for å hjelpe oss med forskningen å svare regelmessig på et enkelt spørreskjema om hvordan hunden din har det.


Du melder deg inn i studien ved å følge linken eller QR koden:


Det spiller ingen rolle om dette er en ny diagnose eller en diagnose som er stilt for lenge siden, begge deler er like viktig del av studien. Det er utviklingen hos hundene over tid som er interessant.


Du mottar regelmessig igjennom perioden epost med spørreskjema som du besvarer. Dataene samles i statistikk som brukes i forskningen, men samtidig får vi også direkte varsler om det er endringer hos hunden din som bør ses på utover den behandlings- og oppfølgingsplanen vi allerede har.


Siden studien er et samarbeid med engelske forskere foregår dette på engelsk. Men spørsmålene omhandler dagligdagse ting som aktivitetsnivå, baserer seg på avkryssing og krever ikke inngående engelskkunnskaper.


Vi setter stor pris på om du vil være med oss og hjelpe i dette prosjektet for å finne ut mer om utvikling av og behandling for bevegelsesproblemer hos hund.


Ansvarlig for prosjektet hos oss er rehabiliteringsterapeut Siv Anette Bolgnes.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page