top of page

Hell i uhell


I går kveld ringte Lunas eier til oss fordi hun plutselig etter lek hadde blitt rar og kastet opp flere ganger. Familien var redd for at det skulle være noe akutt, og de satte seg derfor rett i bilen.

Men da de kom frem virket Luna riktig så sprek og eier lurte på om de kanskje hadde overreagert. Vi ble enige om at vi likevel skulle ta en sjekk siden de nå først hadde kommet, til tross for at Luna egentlig så pigg ut. Og det var det jammen bra vi gjorde! Vi fant nemlig en indre blødning hos Luna!

Dermed ble Luna innlagt til overvåkning, for dersom blødningen utviklet seg måtte vi være klare til å operere.

Heldigvis stabiliserte Luna seg i løpet av natten, og blødningen stanset. Luna må ta det med ro og være forsiktig i tiden fremover, men dette ser ut til å gå helt fint.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page