© 2016 Melhus Dyreklinikk med Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

72 87 10 01

post@melhusdyreklinikk.no

Kuhaugen 4,  7224 Melhus

Bli kjent med oss!

Siden 1996 har Melhus Dyreklinikk gitt hjelp og omtanke til kjæledyr i Melhus og omegn. 

Anna E Rathe

Veterinær

Daglig leder

Anna N Rathe

Veterinær

Kirurgisk ansvarlig

Spesialistkandidat

Camilla Viken

Dyrekiropraktor

Carolina Brobak

Autorisert Dyrepleier

Ine Sund

Veterinær

Kardiologi ansvarlig

Spesialistkandidat

Eva M Rathe

Klinikkassistent

Butikkansvarlig

HR

Ingunn Melby

Veterinær

Monica Jørgensen

Veterinær

Ida W Undlien

Veterinær

Tannansvarlig

Torbjørn Welle

Renhold

Vaktmester

Anna er daglig leder på klinikken. Hun ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 1979, og har siden arbeidet i klinisk praksis med både små og store dyr. Tiotalt blir det over 40 års erfaring! 

 

I 1996 startet Anna Melhus Dyreklinikk, som den gangen var en kombinert heste- og smådyrklinikk. Etterhvert ble klinikken en ren smådyrklinikk. 


Anna har gjennom mange år i smådyrpraksis opparbeidet seg mye kunnskap. Gjennom hele karrieren har hun vært opptatt av å holde seg faglig oppdatert, både gjennom selv å delta på kurs og ved å sende de ansatte på kurs. Selv har Anna har blant annet gjennomført hele ESAVS Dermatologi. som er en omfattende videreutdanning innen hudlidelser. Derfor er det Anna som har ansvar for alle hudutredningene hos oss. Hun har også deltatt på mange kurs i indremedisin.  

Anna bor på Melhus sammen med engelsk setteren Cherrie. De er mye å se langs stier og veier både lokalt og på lengre turer, enten til fots (løpende) eller på ski. 

Veterinær. Daglig leder.

Anna E Rathe

Anna ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2006 og har siden arbeidet ved klinikken.
Allerede under studiet ble interessen spesielt for kirurgi vekket, og i årene etter endt studium har hun tatt en omfattende videreutdanning innen kirurgi. Blant annet har hun gjennomført et to-årig certificate studium i ortopedi og bløtvevs-kirurgi i København. Derfor er Anna Kirurgisk ansvarlig hos oss. 

Nå er Anna Spesialistkandidat, hvor hun etter endt spesialisering blir Spesialist i Smådyrsykdommer. 

Ved siden av å arbeide på klinikken driver Anna hjemgården Rathe på Melhus. Der driver hun korn- og kjøttproduksjon. Hun er interessert i matproduksjon og landbrukspolitikk, og er tillitsvalgt i Bondelaget. 

På fritiden er Anna glad i god mat og hun liker å reise. 

Veterinær. Kirurgisk ansvarlig. Spesialistkandidat.

Anna N Rathe

Carolina var våren 2019 ferdig med dyrepleierstudiet ved Nord Universitet, og begynte i fast jobb hos oss etter studiet. Underveis i utdanningen var hun i raksis hos oss, samt arbeidet hos oss i ferier.
 

Carolina kommer fra Hommelvik, hvor hun har vokst opp med katter og kaniner. I ungdomstiden ble det satsing på sprangridning, og dette brakte henne etterhvert til Danmark hvor hun arbeidet i en periode. Carolina har også arbeidet på Hööks. Før dyrepleierstudiet studerte Carolina husdyrvelferd på HINT i Steinkjer. 

I dag har Carolina to hunder, Sid og Argo, som er med på turer overalt. Ikke sjelden fanger de også en Pokemon eller to når de er ute og lufter seg. 

 

Carolina har gått kurs i både tannhelse, anestesi og salg, og i klinikken til daglig liker hun spesielt godt å arbeide innen disse fagfeltene. 

 

Autorisert Dyrepleier

Carolina Brobak

Camilla er utflyttet trønder, oppvokst i Nord-Trøndelag men bor nå i Lier i Drammen.

 

Camilla har en master i kiropraktikk etter fem års skolegang i England på en av Europas mest anerkjente skoler for kiropraktikkstudiet. Her tok hun også videreutdanning som dyrekiropraktor ved International Academy of Veterinary Chiropractic. For å ta denne videreutdanningen må man enten være utdannet kiropraktor eller veterinær for å sikre god nok kunnskap i anatomi, sykdomslære og fysiologi.

 

Camilla praktiserer som dyrekiropraktor på fulltid, med hester, hunder og noen få andre dyr.  

Vi er så heldige å ha Camilla hos oss for å behandle våre pasienter regelmessig. 

Dyrekiropraktor

Camilla Viken

Eva er utdannet innen økonomi, først bachelor fra TØH og deretter master i innovasjon og ledelse som hun var ferdig med i 2014. Før hun kom til oss, har Eva arbeidet både på Felleskjøpet, i Avinor og i Autronica.

Det er ofte Eva du møter først når du kommer til oss. Hun er også ansvarlig for vår salgsavdeling. Som assistent på klinikken og ansvarlig for vårt fôrsortiment har Eva gått flere kurs innen fôring og dietter, og hjelper gjerne med råd og tips for pasientene våre. 

I arbeidet med dyrene trives Eva ekstra godt med kattene, og hun er spesielt interessert i sårbehandling. 

 

Eva både kommer fra og bor på Melhus. Fritiden bruker hun aktivt med trening både av seg selv og dressurhesten Cinderella. Eva er også en mester i baking, noe vi nyter godt av på klinikken både titt og ofte!
 

Klinikkassistent

Eva M Rathe

Ida er født og oppvokst på Søberg på Melhus, og har arbeidet hos oss helt siden studiedagene. Hun startet først med sommerjobb som assistent i 2011, og fikk etterhvert praksis tilpasset hvor langt hun hadde kommet i studiene.

Ida tok veterinærutdannelsen ved University of Veterinary Science i Budapest og ble uteksaminert med autorisasjon som veterinær i 2015. Hun har også gått på bioingeniørstudiet, og er utdannet agronom fra HINT. 

 

Ida bor på Løvset i Melhus sammen med sin familie. 

Som ferdigutdannet ble Ida tidlig interessert i tannhelse og tannbehandling, og har tatt mye videreutdanning innen dette fagområdet. Blant annet har hun gått ESAVS Dentistry, en flerårig videreutdanning innen odontologi. Derfor er hun vår Tanndyrlege, og faglig ansvarlig for all tannbehandling vi gjør ved klinikken. Hennes omfattende kunnskap og erfaring med tannbehandling gjør at mange velger å komme til oss med sine hunder og katter når noe er galt inne i munnen. 

Det Ida også har hatt spesiell interesse for er klinisk patologi. Det vil si histologi og cytologi, som er undersøkelser av vevsprøver og celleprøver gjerne under mikroskop. Dette er svært nyttig for oss i klinikken, blant annet i vår diagnostikk og behandling av dyr med mistanke om kreft. Har vi en pasient med en kul er det Ida som kontrollerer prøven vi tar for å vurdere videre behandling. 

Som dyrevenn har Ida en ekstra forkjærlighet for kaninvelferd og elsker å kose med kaniner!

Veterinær. Tannansvarlig

Ida W Undlien

Ine studerte veterinærmedisin i Nottingham i England, og var ferdig utdannet i 2015.

Under studiet fattet hun interesse for kardiologi, og denne interessen har hun dyrket siden. Det har etterhvert betydd mye etterutdanning innen hjertets og sirkulasjonens sykdommer, og Ine har også vært et år i lære hos Norges eneste veterinær som jobber kun med kardiologi i Oslo. 

Nå er Ine hos oss en dag i uka og tar i mot hjertepasienter for utredning og oppfølging. 

Ine er oppvokst i Rissa, og bor nå delvis i Rissa og delvis på Byåsen med samboer og hundene Pixie og Betty. 

Veterinær. Kardiologi ansvarlig. Spesialistkandidat

Ine Sund

Ingunn er oppvokst i Skaun, og flyttet tilbake dit så snart muligheten bød seg.  

Veterinærutdannelsen har Ingunn tatt i Slovakia, og hun ble uteksaminert og autorisert veterinær i juni 2018. Under studiene har Ingunn arbeidet hos oss i praksis og ferier. 

Etter studiene hadde Ingunn et vikariat i Østerdalen før hun kom tilbake til oss.

I tillegg til å arbeide på klinikken deltar Ingunn i praksissamarbeidet på produksjonsdyr i Trondheim og omegn. 

Ingunn tok førstegangstjenesten i Hundetjenesten, og var blant annet veterinær under NATO øvelsen i 2018. 

I tillegg er Ingunn også hjemme aktiv med trening av hund, og sammen med schæferen sin Una deltar hun både i kurs og aktiv tjeneste for Norske Redningshunder. De to er B-godkjent i Ettersøk Sommer og i Katastrofesøk, og trener mot full godkjennelse i 2019. 

I klinikken er halthetsdiagnostikk og billeddiagnostikk Ingunn sine hovedinteresser. 

Veterinær

Ingunn Melby

Monica studerte veterinærmedisin ved Norges Veterinærhøgskole og ble uteksaminert derfra i 2011. Etter studiene flyttet Monica til Ålesund, hvor hun arbeidet i 8 år ved Ålesund Dyreklinikk før hun startet hos oss i 2020. 

 

Men Monica er oppvokst i Trondheim, og har (etter eget utsagn) "tatt til vettet" og flyttet hjem til Trøndelag med familien. Nå bor hun på Nardo med to små, samboer og katten Mia. I det daglige er Monica utenom jobb også treningsentusiast, samt at hun holder god kontakt med venner og familie. 

  

Monicas hovedinteresse ligger innen indremedisin og ultralyd, hvor hun også har sin etterutdanning. Hun er veldig glad i møtet med pasienter og eiere, og variasjonen og utfordringene i en hektisk hverdag på klinikken. 
Før småbarnstilværelsen tok (litt) overhånd startet Monica på Spesialistutdanning, og hun ønsker å ta opp igjen etterutdanningen etterhvert. 

Veterinær

Monica Jørgensen

Torbjørn har bodd og arbeidet i Melhus gjennom et langt liv. Nå fyller han pensjonisttilværelsen blant annet med å hjelpe oss på klinikken med all slags forefallende arbeid. 

Sammen med kona Astrid har Torbjørn i alle år vært meget aktiv i hundemiljøet, og spesielt med schnauzere. Både oppdrett og utstilling har vært store hobbyer for dem begge. 

For oss er det uvurderlig hjelp i å ha noen som kan fikse og hjelpe oss med små og større ting. 

Vaktmester

Torbjørn Welle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon