© 2016 Melhus Dyreklinikk med Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

72 87 10 01

post@melhusdyreklinikk.no

Kuhaugen 4,  7224 Melhus

Vi tilbyr dyrlegevakt / akutthjelp 24/7 hele året sammen med våre samarbeidspartnere i vaktfellesskapet Smådyrvakt i Trøndelag. 

Ring oss på 72 87 10 01 og du får snakke med vakthavende veterinær.

Hos oss møter du kvalifiserte veterinærer med kunnskap og erfaring med akuttmedisin. Vi er alltid to veterinærer på vakt, og vi sørger for å alltid ha både kirurgisk, indremedisinsk og anestesi kompetanse på vakta. Vi har også mulighet for oppstalling/hospitalisering av pasienter hele døgnet, med intensiv behandling og overvåkning om nødvendig. 

Gjelder det mindre akutte henvendelser kan du også sende oss en epost på post@melhusdyreklinikk.no eller bestille en time til oss her så finner vi en vanlig time til dere så raskt som mulig. 

Du må ringe oss og gjøre en avtale før du kommer.

Vi tar i mot alle vanlige kjæledyr, slik som hunder, katter, kaniner, gnagere osv. Gjelder det produksjonsdyr eller hest er det egne vakter for disse. 

Vær oppmerksom på at på dyrlegevakten utenom vanlig åpningstid (kveld, natt, helg og helligdager) tilkommer vakttillegg utover vanlige takster. 

Om du har vært i kontakt med dyrlegevakten og fått akuttime vil du bli fakturert for oppmøte og beredskap om du ikke dukker opp, samt for ventetid om du ikke møter til avtalt tid. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon