top of page

Sommer på klinikken


Til tross for litt vekslende trøndervær er vi kommet i sommermodus på klinikken. Men det betyr ikke at vi ikke er på plass!


Hele sommeren kommer vi til å ha åpent akkurat som vanlig, fra mandag til fredag hele dagen fra kl 0800 til 1800. Vi kommer også til å ha dyrlegevakt akkurat som vanlig. Det betyr at du alltid får hjelp om du ringer oss på 72871001.


Alle på klinikken skal i løpet av månedene framover ha sommerferie, og som takk for innsatsen i 2020 så har alle fått ei ekstra sommerferieuke i år. Men vi har planlagt ferien godt, og vi har flinke sommervikarer så dette kommer til å gå kjempebra.


Veterinærstudent Melanie Hasse er allerede på plass i sin første sommerjobb som veterinær, og veterinærstudent Katrine Bøen kommer snart på plass og skal ha sommerjobb som veterinærassistent. Begge har mye erfaring fra arbeide i dyreklinikk fra før, så de må kunne kalles supervikarer. Du kan lese mer om både Melanie, Katrine og alle oss andre på www.melhusdyreklinikk.no/om-oss .


Sommeren er vanligvis ei travel tid på klinikken, så bestill gjerne rutinebesøk i god tid. Bestilling kan som alltid gjøres på www.melhusdyreklinikk.no/bestill-time , men finner du ikke passende time så ring oss gjerne så finner vi en løsning.


Vi gleder oss til en fin sommer sammen!Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page