top of page

For ei åpning!Det ble fullt hus og en super opplevelse å få lov til å ønske velkommen til offisiell åpning av det nye bygget vårt i går mandag. Over 200 personer fant veien inn dørene våre til god stemning, åpent dyresykehus og (u)høytidelig klipping av snor.


I god tid før kl 17 begynte de første gjestene å sige på. Mange hadde sørget for å være tidlig ute for å sikre seg god plass både til parkering og seg selv. Alle ansatte på klinikken var på plass, og sporene etter 4 dagers hektisk flytting var visket vekk.


Daglig leder Anna Rathe ønsket velkommen til alle, og fortalte litt om prosjektet som har vært kalt Drømmeklinikken. Å få realisere et slikt dyresykehus er mer enn vi kunne drømme om.


Det var svært hyggelig at så mange tok turen til åpningen, og noen ekstra celebre gjester var også på plass. Vi må innrømme at det var litt ekstra stas at næringsminister Jan Christian Vestre deltok i snorklipp og overbrakte gratulasjon på vegne av den norske regjerningen. Entreprenøren BB entreprenør fortalte også om prosjektet fra byggeperioden, og samarbeidet om å bygge verdens flotteste dyreklinikk.


Denne flotte og enorme responsen vi fikk på åpningen tar vi med oss videre i hverdagen.


Tusen takk til alle som deltok!Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page