top of page

Eiendommen er endelig vår!


Gamle Melhus Stasjon skal bli nye Melhus Dyreklinikk!


Denne uken overtok vi eiendommen som skal romme vårt nye dyresykehus. Den ligger langs Melhusvegen, nærmere bestemt er adressen Melhusvegen 405. Her kommer det et to etasjers nybygg med nydelig dyreklinikk, hyggelige uteområder og god tilgjengelighet.


Området har siden jernbanestasjonen flyttet ligget nærmest brakk, og vi ser frem til å skape et levende nærområde rundt oss. De to eldre bygningene som står på tomta vil bestå, og bli en del av dyresykehuset.


Fakta Melhus Dyreklinikk Melhus Dyreklinikk ble etablert i 1996, og har siden den gang ytt tjenester til kjæledyr i området. Veterinærmedisin har utviklet seg enormt siden den gang, og dyreklinikken utvikler seg i takt med det. Til tross for en beskjeden størrelse i dag, har klinikken svært god og bred kompetanse gjennom fokus på investering både i utdanning og utstyr. Bygging av nytt moderne dyresykehus er en videreføring av det. På dyreklinikken arbeider det både dyrepleiere, veterinærer og assistenter, som alle trives veldig godt med å gi omsorg til dyr gjennom hele livet. Dyreklinikken er en lokalt eid familiebedrift, og vil fortsette å være det.


Fakta nytt dyresykehus Det nye bygget for Melhus Dyreklinikk åpner sommeren 2023 etter en byggetid på ca 1 år. Bygget blir på to etasjer, og vil være fylt med gode fasiliteter både for pasienter, besøkende og ansatte. Bygget kommer på totalt ca 1400 m2. Målet har vært å skape et topp moderne dyresykehus med et tilbud til hele regionen.Nyhetsbrev

Du kan følge med på alt som skjer hos oss ved å melde deg på vårt nyhetsbrev www.melhusdyreklinikk.no/kontakt


Du kan påvirke!

Vi vil skape verdens flotteste sted for pasientene våre og alle menneskene her! Og derfor vil vi gjerne ha innspill i prosessen. Hva er dine forslag til verdens beste dyreklinikk? Send oss gjerne en epost post@melhusdyreklinikk.no

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page