top of page

Dyrlegevakt NyttårshelgaVi er på plass med dyrlegevakt hele døgnet nyttårshelga fra 28. desember til 2. januar.


Da tar vi i mot alle som trenger hjelp, både pasienter som går hos oss til vanlig og pasienter som har andre fastdyrleger men som trenger akutthjelp.


Du blir møtt av flinke veterinærer med mye erfaring med akuttmedisin, og vi tar i mot sykdom, skader og kirurgi på vakt. Her skal du få god hjelp når du trenger det!


Det er slik at per i dag er vi ikke mange nok ansatte på klinikken til å ha vakt hele døgnet hele året alene. Derfor samarbeider vi med gode kollegaer. Når vi nå går inn i 2024 i vårt flotte nye dyresykehus kommer vi dog til å øke andelen dager i året vi har vakt. Vi har i 2023 hatt vakt hver onsdag i ukedagene og ca hver 3. helg. Nå kommer vi til å ha vakt onsdager og torsdager, samt hver andre helg (med noen unntak). Uansett hvem som har vakt kan du alltid ringe vårt telefonnummer 72871001, så får du snakke med vakthavende. Når det ikke er oss som har vakt, så er det Anicura Stjørdal Dyresykehus, der møter du også erfarne flinke veterinærer på vakt og vi er glade for å ha et godt vaktsamarbeid med dem.

Denne økte vaktinnsatsen håper vi blir mer forutsigbart for dere som trenger oss!


Du kan lese mer om dyrlegevakta her: www.melhusdyreklinikk.no/dyrlegevakt

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page