top of page

Vi søker dyrepleier


Vi er på utkikk etter autorisert dyrepleier for engasjement i 50-100% stilling. Tiltredelse etter avtale.

Melhus Dyreklinikk er en veletablert, uavhengig smådyrklinikk som ligger i sentrum av Melhus. Melhus og omegn er et godt sted å leve, med et bredt tilbud til både store og små. Vi lever landlig, med kort vei til Trondheim by og alle fasiliteter.

Vi tar imot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter. Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid med døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge.

Klinikken er godt utrustet med det meste av det vi ønsker oss av diagnostiske og terapeutiske hjelpemidler; laboratorium, direkte digitalt røntgen og tannrøntgen, ultralyd med ekko, endoskopienhet med fleksible og rigide skop, tannenhet osv..

Vi ønsker at våre kunder skal komme til nettopp oss fordi vi er en klinikk det er trygt og hyggelig å komme til, hvor man alltid får hjelp. Vi håper at du har lyst til å bli en del av den opplevelsen.

Du er autorisert dyrepleier og på utkikk etter spennende utfordringer. Du har gjerne noe arbeidserfaring fra dyreklinikk, men nyuteksaminerte oppfordres også til å søke. Du kommer til å ha en variert hverdag, men du kan godt ha dannet deg noen tanker om hvilken retning innen dyrepleieryrket du har lyst til å utvikle deg innen.

Stillingen er fulltid (eventuelt redusert), med tiltredelse etter avtale. Vi tilbyr gode betingelser og gode utviklingsmuligheter

Er du nysgjerrig kan du bli enda bedre kjent med oss på våre nettsider www.melhusdyreklinikk.no og i sosiale media.

Spørsmål rettes til kontaktperson Anna N Rathe på epost eller tlf 93655561.

Søknad med CV, attester og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no innen 20. februar. Søknader vurderes fortløpende.

Melhus Dyreklinikk AS Kuhaugen 4, 7224 Melhus Tlf: 72871001

Jobb hos oss! LINK

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page