top of page

Dyrepleier søkes til sommervikariat!


Vi søker dyrepleier/klinikkassistent til sommervikariat sommeren 2020, i perioden mai-august.

Sommeren 2020 trenger vi flere hender ombord, og vi har derfor lyst til å bli kjent med akkurat deg for engasjement i sommervikariat. Det aktuelle tidsrom er mai-august 2020, med noe fleksibilitet i begge ender.

Du kommer til å jobbe sammen med oss igjennom sommeren, og vil ha gode kollegaer på plass, men du må gjerne ha noe arbeidserfaring. Du kan være autorisert dyrepleier, dyrepleierstudent eller klinikkassistent med erfaring.

Melhus Dyreklinikk er en etablert, uavhengig smådyrklinikk som ligger i sentrum av Melhus. Her lever vi landlig, men med kort vei til Trondheim by og alle fasiliteter. Klinikken nås lett med både buss og tog.

Vi tar imot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter. Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid med døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge.

Vi ønsker at våre kunder skal komme til nettopp oss fordi vi er en klinikk det er trygt og hyggelig å komme til, hvor man alltid får hjelp. Vi håper at du har lyst til å være en del av den opplevelsen.

Hos oss får du arbeide i klinikken tilpasset din interesse og kunnskap. Vi tilbyr 100% stilling i sommervikariat, med gode betingelser og mulighet for forlengelse.

Er du nysgjerrig kan du bli enda bedre kjent med oss på våre nettsider www.melhusdyreklinikk.no og i sosiale media.

Spørsmål rettes til kontaktperson Anna N Rathe på epost eller tlf 93655561.

Søknad med CV, attester og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no innen 15. februar. Søknader vurderes fortløpende.

Melhus Dyreklinikk AS Kuhaugen 4, 7224 Melhus Tlf: 72871001

Les mer om ledige stillinger hos oss her: Jobb hos oss!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page