top of page

OBS! FARE Avløpsrens!


OBS! Avløpsrens er sterkt etsende! OBS! Lille Poisen skulle en tur i dusjen på lørdag, etter at matmor hadde tatt helgevasken. Dessverre lå det rester av avløpsrens ved sluken, og Poisen slikket som vanlig i seg vannet på dusjgulvet. Dermed fikk han avløpsrens i munnen. ALLE TYPER AVLØPSRENS ER STERKT ETSENDE, og må ikke komme i kontakt med hverken hud eller slimhinner! Bildene viser hvordan munnen til Poisen ser ut etter kontakt med middelet: store etseskader på tunga og i munnslimhinna. Området er hovent, smertefullt og betent. Poisen har vondt for å spise og drikke, og var veldig slapp. Heldigvis er Poisen bedre nå med behandling. Det vil gå bra, men det tar lang tid før sårene er helet. HUSK Å HOLD ROM DER AVLØPSRENS ER BRUKT STENGT FOR DYR. OG HUSK Å ALLTID SKYLLE GODT ETTER AT AVLØPSRENS ER BRUKT! Del gjerne, vi ser slike skader alt for ofte!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page