top of page

Veterinær søkes!


Vil du utvikle deg som veterinær i et ambisiøst miljø med gode kollegaer som også brenner for pasientene? Vil du være en viktig brikke i en sammensveiset gjeng som utfordrer og støtter hverandre? Har du ett eller flere interesseområder som kan passe inn hos oss? Da vil vi gjerne bli kjent med deg!

Vi ser etter en faglig nysgjerrig veterinær som er glad i jobben sin. Du er empatisk og omsorgsfull ovenfor mennesker og dyr. Du må være opptatt av og dyktig på kommunikasjon med pasientene og deres familie, både i håndtering, diagnostikk, behandling, rådgiving og salgssituasjoner. Du må kunne arbeide selvstendig og være initiativrik. Du må gjerne ha erfaring.

Vi søker veterinær til 100 % stilling i perioden fra 1. juni til 1. september 2018. Stillingsandel og tidsrom er noe fleksibel i begge ender, etter avtale. Vi tilbyr gode betingelser, justert etter kompetanse, erfaring og ansiennitet. Hvis vi passer sammen, er det store muligheter for forlengelse og fast ansettelse videre.

Hos oss vil du møte en engasjert og travel gjeng. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar. Vi lover et fint og til tider hektisk arbeidsmiljø med lave skuldre og høye ambisjoner.

Melhus Dyreklinikk er en uavhengig, veletablert smådyrklinikk i stadig utvikling. Vi holder til i sentrum av Melhus Kommune, like utenfor Trondheim. Klinikken tar i mot en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter Vi har både rutinepraksis, henvisningspraksis og akuttpraksis, både medisinske og kirurgiske kasus. Vi deltar i vaktsamarbeid om døgnbemannet smådyrvakt for Midt-Norge. Klinikken er utrustet med det meste av det vi ønsker oss av diagnostiske og terapeutiske hjelpemidler; fullt laboratorium, direkte digitalt røntgen og tannrøntgen, ultralyd, endoskopienhet med fleksible og rigide skop, tannenhet osv, i trivelige lokaler. Vi er opptatt av faglig utvikling, og vi satser mye på kompetanse gjennom videreutdanning og spesialisering for våre ansatte.

Vi ønsker at våre kunder skal komme til nettopp oss fordi vi er en klinikk det er trygt og hyggelig å komme til. Vi håper at du har lyst til å bli en del av den opplevelsen.

Søknad med CV og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no. Søknadsfrist 1. april 2018, men søknader vurderes fortløpende

Kontaktperson: Anna Elisabeth Rathe, daglig leder.

Melhus Dyreklinikk AS Kuhaugen 4 7224 Melhus Tlf 72 87 10 01 Epost post@melhusdyreklinikk.no www.melhusdyreklinikk.no

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page