top of page

Veterinær søkes til vikariat


På Melhus Dyreklinikk er vi fire faste veterinærer som hver og en skal ha litt ferie igjennom sommeren, og etter sommeren skal en av oss ut i fødselspermisjon. Derfor håpe rvi å få gleden av å ha nettopp deg hos oss det neste året.

Vi er en veletablert smådyrklinikk i stadig vekst i Melhus sentrum like utenfor Trondheim. Klinikken har i dag fire ambisiøse og engasjerte veterinærer med hver sine fagfelt som alle jobber sammen mot et felles mål om å utvikle oss videre. Klinikken har en god blanding av faste og nye pasienter, i hovedsak hunder og katter (ca 50-50). Vi har både rutinepraksis og akuttpraksis, både medisinsk og kirurgisk. Vi deltar i smådyrvakt.

Vi har ledig et vikariat som veterinær i 100 % stilling i perioden fra ca 1. juni og i ett år. Perioden er noe fleksibel i begge ender.

Vi søker en faglig interessert veterinær som sammen med oss kan ha et innholdsrik, utfordrende og utviklende år. Du må være opptatt av og dyktig på god kommunikasjon med både pasienter deres familie, både i håndtering, diagnostikk, behandling, rådgiving og salgssituasjoner. Du må kunne arbeide selvstendig og være initiativrik. Du må gjerne ha erfaring, men det er også hyggelig å være fersk hos oss.

.

Vi kan tilby et godt og til tider hektisk arbeidsmiljø med lave skuldre og høye ambisjoner. Vi er fagnerder, og storkoser oss med faget vårt. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar.

Dersom det er interesse for det er det også mulighet for produksjonsdyrpraksis i tidsperioden.

Søknad med CV og referanser sendes til post@melhusdyreklinikk.no.

Søknader vurderes fortløpende

Kontaktperson: Anna Elisabeth Rathe

Melhus Dyreklinikk AS Kuhaugen 4 7224 Melhus Tlf 72 87 10 01 Epost post@melhusdyreklinikk.no www.melhusdyreklinikk.no

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page