top of page

Nye Melhus Dyreklinikk

I November 2023 flytter vi inn i vårt Prosjekt Drømmeklinikken; splitter nytt dyresykehus i sentrum av Melhus. Dette har vært i planene lenge, men det å endelig få realisere det er en stor opplevelse. Vi bygger verdens flotteste dyresykehus, og gleder oss til å vise det frem. Det finnes ingen andre familieeide dyresykehus av dette kaliberet i Norge, kanskje ikke heller i verden, siden dyreklinikker overalt kjøpes opp av store internasjonale kjeder. Vi er stolte av å eie og å jobbe her. Vi håper du er blir like begeistret som oss!

Vi inviterer til åpning i november. Inntil videre følg gjerne med oss for små drypp i våre sosiale medier og les litt beskrivelser under. 

Bildene er en blanding av bilder fra byggeplass, skisser, og arkitektmodell. Du finner flere bilder i våre sosiale medier. 

346148766_1897578143953036_3322959263921132973_n.jpg

Resepsjon og ventesoner

Vi vet at det å komme til dyrlegen kan være stressende for både dyr og eier. Men vi har forsøkt å tenke på mange små og store ting for å gjøre dette så skånsomt som mulig for alle parter.
Vi har adskilte ventesoner for hund og katt; Hundehjørnet og Kattehjørnet.
Vi har bygd klinikken slik at hunder og katter aldri krysser hverandre i klinikken med egen Hundegang og egen Kattegang. Og vi har egen bakdør om venterommet er krise for din hund eller du føler for en egen, skjermet utgang etter besøket hos oss. 
Vi har deilige rom som er tilpasset hunder og katter, slik at de ikke trenger å bytte på rom. 
Og vi har egen lounge i andre etasje hvor du kan vente på hunden eller katten din mens den er inne i sykehuset. Her kan du lese avisen, følge med på nyhetene, jobbe på laptopen eller drikke en kopp kaffe. Du kan også følge med på livet inne i klinikken, fordi vi igjennom svære glassvegger har sørget for at du kan se direkte inn i hjertet av dyresykehuset og kan følge vår omsorg for pasientene våre. Dette finner du ingen andre steder i verden, og vi håper det gir 
deg et interessant innblikk og en ekstra trygghet når du har din beste venn hos oss. 

Konsultasjonsrom

Hvordan blir et rom til et katterom og et rom til et hunderom? Vi har tenkt mye på utformingen av konsultajsonsrommene våre slik at de er tilpasset brukerne de skal ha. Derfor har katterommene undersøkelsebenk i vinduet, fordi katter elsker å sitte i vinduet og se ut. 

Det fremste rommet i hundegangen er rehab rommet, hvor rehabilitering blant annet i vanntredemølle vil være tilgjengelig. Og her er det også stor glassvegg for både innsyn og utsyn. 
Skulle det være siste besøk så har vi Stua hvor vi både har egen utgang bak og sofabenk og gulvmatter for en rolig og verdig avskjed. 

kt.png
346149761_1294372808181833_6850403371634520924_n.jpg

Laboratorium

Et stort dyresykehus har eget laboratorium, men har du noen gang sett et laboratorium med 6 m høye vinduer? Laboratoriet vårt er utstyrt med full intern lab og vi som jobber der kan nyte dagslys i fulle to etasjer i et fantastisk rom du også har oversikt over fra Loungen vår oppe. 

Behandlingsrom

Midt inne i bygningen vår ligger hjertet i dyresykehuset. Dette er huben hvor alle innepasienter er innom. Her tas blodprøver, gjøres undersøkelser, forberedes anestesi osv. Etter forberedelsen her blir pasienten tatt med til riktig avdeling for videre underøskelser og behandling, f eks røntgen eller kirurgi eller tannrens. Her yrer det av liv, og du kan følge med fra Loungen i andre etasje.  

preop.png
op.png

Kirurgisk avdeling

En egen stor og flott kirurgisk avdeling er en av diamantene i vårt nye dyresykehus. Operasjonsstuene; Litjstua og Storstua, er utstyrt etter samme prinsipper som et humant sykehus. Her er det spesialisert ventilajsonssystem med laminær luftstrøm og selvfølgelig HEPA filter for den reneste luft, operasjonslamper og anestesimaskiner av beste kvalitet, AV systemer ingen andre dyreklinikker i verden har integrert. I tillegg til masse, masse deilig dagslys!

Vi er svært stolte av vårt kirurgiske tilbud og gleder oss over alle pasienter som får den beste hjelp, 

Radiologi avdeling

Billeddiagnostikk er en viktig del av undersøkelsen i svært mange tilfeller, og vi har egen avdeling for røntgen og CT i vårt nye dyresykehus.
I tillegg har vi også ultralyd, endoskopi og fluroskopi. 

ct.png
tann.png

Tann avdeling

Tannbehandling er en stor del av helsearbeidet for kjæledyra våre, og tanndyrepleierene og tanndyrlegene våre har en egen stor, lys og hyggelig tannavdeling med de beste fasiliteter for tannbehandling for både hunder og katter.   

Oppstallingsavdeling

Det nye dyresykehuset vårt har to oppstallingsavdelinger (som begge igjen er delt i hund og katt): Parken og Stallen.

Parken er korttidsoppstallingen vår hvor pasienter venter en kortere period før eller mellom behandlinger. 

Stallen er langtidsoppstallingen hvor våre pasienter oppstalles over litt lengre tid, når de er stabile til å ikke intensiv overvåkes. Stallen benyttes både til dagoppstalling om pasienten er ferdig behandlet og skal hjem senere, om pasienten skal behandles over litt lengre tid eller ved hospitalisering for oppfølging og behandling over flere dager. Vi har store, komfortable rom med masse dagslys, flotte bur spesiallaget for klinikken vår med ekstra lyddemping, varme og hyggelige farger, og fantastiske klinikkasssistenter og dyrepleiere som følger opp alle inneliggende pasienter. 

kt p.png
bottom of page