¤ Velkommen Monica ¤

March 2, 2020

I dag ønsker vi Monica Jørgensen velkommen hos oss! Vi gleder oss over å ha fått enda en trivelig og flink veterinær på plass på klinikken!

 

Monica studerte veterinærmedisin ved Norges Veterinærhøgskole og ble uteksaminert derfra i 2011. Etter studiene flyttet hun til Ålesund, hvor hun arbeidet i 8 år. Men Monica er oppvokst i Trondheim, og har (etter eget utsagn) "tatt til vettet" og flyttet hjem til Trøndelag. Med på flyttelasset til Nardo har hun familien på to små, samboer og omplasseringskatten Mia. 

 

Monicas hovedinteresse ligger innen indremedisin og ultralyd, hvor hun også har sin etterutdanning. Hun er veldig glad i møtet med pasienter og eiere, og variasjonen i utfordringene i en hektisk hverdag på klinikken. Før småbarnstilværensen tok (litt) overhånd startet Monica på Spesialistutdanning, og målet er å ta opp igjen etterutdanningen etterhvert. 

 

Utenom jobb er Monica sosial og ivrig treningsentusiast, og holder både formen ved like og god kontakt med familie og venner. 

 

Og faktisk - for noen av dere kan Monica kanskje være et kjent fjes litt sånn tilbake i hukommelsen? Monica hadde nemlig sommerjobb hos oss under studiene, og på en måte er dette derfor velkommen tilbake!

 

Time hos Monica bestilles som vanlig her på nett Bestill time , på telefon 72871001 eller på Messenger.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Dyrlegevakt i pinsen

May 29, 2020