© 2016 Melhus Dyreklinikk med Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

72 87 10 01

post@melhusdyreklinikk.no

Kuhaugen 4,  7224 Melhus

OBS! FARE Avløpsrens!

April 25, 2018

 

OBS! Avløpsrens er sterkt etsende! OBS!
Lille Poisen skulle en tur i dusjen på lørdag, etter at matmor hadde tatt helgevasken. Dessverre lå det rester av avløpsrens ved sluken, og Poisen slikket som vanlig i seg vannet på dusjgulvet. Dermed fikk han avløpsrens i munnen. ALLE TYPER AVLØPSRENS ER STERKT ETSENDE, og må ikke komme i kontakt med hverken hud eller slimhinner! Bildene viser hvordan munnen til Poisen ser ut etter kontakt med middelet: store etseskader på tunga og i munnslimhinna. Området er hovent, smertefullt og betent. Poisen har vondt for å spise og drikke, og var veldig slapp. Heldigvis er Poisen bedre nå med behandling. Det vil gå bra, men det tar lang tid før sårene er helet. HUSK Å HOLD ROM DER AVLØPSRENS ER BRUKT STENGT FOR DYR. OG HUSK Å ALLTID SKYLLE GODT ETTER AT AVLØPSRENS ER BRUKT! Del gjerne, vi ser slike skader alt for ofte!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

20% RABATT på tannbehandling

February 16, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

February 6, 2020

January 10, 2020

January 2, 2020

December 10, 2019

Please reload

Archive