© 2016 Melhus Dyreklinikk med Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

72 87 10 01

post@melhusdyreklinikk.no

Kuhaugen 4,  7224 Melhus

Behandle

Hos våre pasienter møter vi utfordringer hvor både akutt og kroniske sykdommer krever behandling. Behandling kan bestå i å kurere sykdom, men også av og til å kontrollere sykdom gjennom livslang behandling. I hvert enkelt tilfelle vurderes dette individuelt, og målet er en funksjonsfrisk, smertefri pasient med god livskvalitet.

Diagnostikk

Som grunnlag for all behandling vi setter i gang for våre pasienter ligger en diagnose. Denne diagnosen baserer seg på informasjon om pasienten og undersøkelser vi gjør. Jo nærmere vi kommer eksakt diagnose, dess mer spesifikk og effektiv blir behandlingen.

Infeksjoner

En infeksjon skyldes et agens som etablerer seg hos individet. Dette agenset kan være bakterier, virus, sopp eller parasitter. Vi tenker ofte på bakterier når det snakkes om infeksjoner, men altså kan det være andre skyldige. Og derfor er det også viktig å stille riktig diagnose før behandling igangsettes. Antibiotika, som man bruker ved behov ved bakterielle infeksjoner, vil for eksempel ikke ha noen effekt ved virusinfeksjoner eller parasittære infeksjoner.

Muskel- og skjelettproblemer

Muskel- og skjelettproblemer viser seg som oftest ved stivhet eller halthet hos være kjæledyr. Dette kan skyldes skader i muskler, skjelett, ledd, sener, ligamenter eller andre deler av bevegelsesapparatet. En del slike problemer er typiske hos unge individer, andre igjen mer typiske for eldre individer. Mens noen er rett og slett uheldige og skader seg. Måler ved behandling av muskel- og skjelettproblemer er full funksjonsfriskhet og full smertefrihet.

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon